top of page
hjemmeside_mig_edited_edited.jpg

OM ELNA BRUUN

”Jeg ser det som en investering at dyrke yoga, en investering i det gode nærværende liv med indre ro og balance.”
Derfor er det den meditative Hatha yoga, som jeg underviser i. Det er her, jeg selv finder overskud i en hektisk hverdag. 

Et flydende og roligt åndedræt kombineret med de blide stræk er mit værn mod stress og jag.
For mig handler yoga ikke om at få kroppen ud i yderpositioner. Det er ikke den færdige stilling, der er altafgørende, men vejen dertil. Det vigtigste er at være bevidst og være til stede i øjeblikket.

 

Jeg er eksamineret yogalærer med en 2-årig uddannelse i Hatha Yoga, en stressmaster uddannelse og en 60 timers restorativ yoga uddannelse. Jeg har undervist i yoga siden foråret 2016 og oplevet hvilken ro mennesket kan opnå ved at dyrke yoga.
Jeg glæder mig til at videregive den ro, som jeg selv finder i yogaen. Det er mit mål, at man på mit hold skal komme et lille stykke nærmere sig selv og i sidste ende forlade yogalokalet med en afspændt krop og et roligt sind.

Jeg stiftede bekendtskab med yogaen i 2005, hvor en rejse til Indien skabte en nysgerrighed i mødet med yogierne, der kunne sidde i uforstyrret stilhed i timevis. Siden blev en medbragt Hatha Yoga DVD vejen til at navigere med ro i sindet under to udsendelser for Læger Uden Grænser i Sudan og Malawi.  I dag arbejder jeg som TV-tilrettelægger på DR i Århus, hvor jeg også underviser i Hatha Yoga. Når jeg ikke er sammen med min mand og vores tre små børn i Ry, underviser jeg i yoga, deltager i diverse yogaworkshops og yogaretreats. 

bottom of page