top of page

Forårsretreat ved Vesterhavet
…med alt hvad dit yogahjerte længes efter!

Få en yogaoplevelse på det sjælfulde retreatcenter, Østerløkke, på kanten af Vesterhavets begyndelse nær Bovbjerg Fyr. Her inviterer Elna Bruun fra Søhøjlandets Yoga og Louise Kjær fra Ry Yoga på intimt yogaretreat i weekenden den 4-6 oktober 2024.

 

Alle kan være med, når vi sammen byder dig ind i trygge rammer og kvalificerede hænder til yogaundervisning i en uformel atmosfære. Her vil du komme til at stifte bekendtskab med rolige og dybe Hatha yoga-stræk og dybdeafspændinger til blide lyde fra klangskåle.

 

Vi vil også beskæftige os med flow yoga, pranayama og enkelte yin yoga øvelser. Det hele foregår i natursmukke omgivelser ved Vesterhavet,  hvor du får tid til dig selv og mulighed for at trække stikket og finde indre ro.
 

IMG_1913.jpeg
østerløkke 7.jpg

Vi er to eksaminerede yogalærere med stor kærlighed til den traditionelle yoga. Vi går op i at yogaen skal være det sted, hvor du finder hjem i hjertet, uanset hvilke forudsætninger du kommer med.

 

I år har vi Urmila Bruun med på holdet. Urmila har arbejdet som behandler i mere end 15 år. Udover en mastergrad i ernæring fra Kings College i London, er hun uddannet inden for en lang række alternative behandlingsmetoder herunder kinesiologi. (www.urmila.dk)

 

I forbindelse med retreatet tilbyder Urmila en halv times afbalancering af krop og sind til de af jer, der kunne have lyst til det. Hun tjekker din krops fysiske tilstand og fortæller dig, hvordan du kan optimere med vitaminer og mineraler. Derudover tjekker hun, om dine chakraer er i balance, og om du lever efter din dybeste overbevisning i forhold til at vælge lykkens vej for dig. Det er en afbalancering som går dybt, og som åbner op for plads til mere ro og glæde i dig.

 

Urmila fortæller ”Denne afbalancering har optimale betingelser på et yoga retreat som Elnas og Louises, fordi deres måde at undervise og være på, styrker dit hjerterum og din krop til at integrere afbalanceringen. Hvis du ønsker en afbalancering så book på forhånd - så du sikrer dig en plads. En afbalancering koster 650 kroner og betales direkte til Urmila.


Vi glæder os til at nyde mange magiske yogastunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program for weekendenFredag

Ankomst mellem 15.00-16.00

16.30 Velkomst og introduktion til weekendens program.

17.00- 18.00 Yoga, der lander kroppen og sindet på Østerløkke - blide og dybe stræk.

18.30 Sund og vegetarisk aftensmad.

20.30 Lang, guidet afspænding til blide lyde fra klangskåle for en god nats søvn.Lørdag

7.30 Let morgensnack.

8.00- 09.30 Væk krop og sind med dynamisk yoga efterfulgt af klangmeditation.

09.30 Morgenmad.

11.30 Vandretur til Vesterhavet.

13.30-14.30 Vegetarisk frokost.

16.30-18.00 Hatha yoga med blide afsluttende Yin Yoga øvelser.

18.30 Vegetarisk aftensmad.

 

20.30 En hilsen fra universet

22.00 StilletidSøndag

 

6:30 Dyp i Vestehavet for de morgenfriske

7:30 Let morgensnack.

8:00-09:30 Blid Hatha Yoga.

09:30-11:00 Brunch og nedpakning.

11.00-11.30 Fælles afslutning

Kærlige hilsner fra Louise og Elna

elna og louise.jpg

Du kan læse meget mere om Louise (til højre)  www.ryyoga.dk

og Elna (til venstre) www.søhøjlandetsyoga.dk

 

Den samlede pris er 3.600,00 kroner.

Tillæg på 200,00 kroner for enkeltværelse.

PRAKTISK INFO.

Der er mulighed for både at få dobbeltværelse til 2 personer eller ene-værelse. Prisen inkluderer al undervisning, 2 overnatninger, fuld forplejning med lækker vegetar mad, the, kaffe, frugt og snacks i løbet af dagen samt brug af yogaudstyr. Vi medbringer yogamåtter og udstyr, og du er også velkommen til at tage din egen yogamåtte med. Du medbringer selv sengelinned og håndklæde.

 

TILMELDING.

Send en mail til elnabruun@gmail.com

Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer og om du ønsker enkeltværelse.

Din tilmelding er gældende og bindende ved indbetaling af et depositum på 1.000 kroner. Restbeløbet betales senest den 15/9-2024.

Hvis du har spørgsmål så send en mail til elnabruun@gmail.com eller louise@ryyoga.dk.

VILKÅR OG BETINGELSER.

Tilmelding til Yoga retreat 2024 er bindende og betaling refunderes ikke – hverken delvist eller helt. I tilfælde af at du ikke selv kan deltage kan pladsen overdrages til en anden. Hvis du ønsker at overdrage din plads eller har solgt din plads til en anden så giv venligst besked til elnabruun@gmail.com. I det usandsynlige tilfælde at retreatet aflyses, får du selvfølgelig en fuld refundering.

Retreatet gennemføres ved minimum 10 tilmeldte.

Deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Søhøjlandets Yoga og Ry Yoga fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet.

bottom of page