top of page

OM SØHØJLANDETS YOGA

Søhøjlandets Yoga i Ry blev grundlagt af Elna Bruun i 2016. Målet er at viderebringe den klassiske yoga i en afslappende atmosfære, hvor du selv mærker efter.  Der undervises i Hatha Yoga. Hatha Yoga består af klassiske yoga stillinger kombineret med åndedrættet og pranayama.  

 

Hos Søhøjlandets Yoga føler og fornemmer man sig ind i stillingerne i takt med åndedrættet. Forsigtigt og uden viljeanstrengelse og ambitioner. Yogastillingerne træner alle dele af kroppen, strækker, styrker og vedligeholder muskler, led, rygsøjle og styrker knoglerne. Pranayama (yogaåndedrætsøvelser)  genopbygger og genoplader kroppen og hjælper til at skabe ro og balance.

Under en  yogaseance hos Søhøjlandets Yoga er der altid en indledende afspændning, klassiske yogastillinger, hvor der undervejs er tid til at mærke effekten af stillingerne, pranayama og en lang afsluttende afspænding.

Målet for yogaen er at skabe stilhed hos dig,  så du kan forlade lokalet - afspændt, afslappet og måske lidt klogere på dig selv​.

yogastudie.jpg
bottom of page